Voiteluaine vaativiin kohteisiin
Voiteluaine teollisuuden käyttöön

Titan 4500

Titan 4500 on erikoisvoiteluaine, joka pohjautuu mineraaliöljypohjaiseen perusöljyyn, jossa on ruosteelta suojaava sekä erityinen keraaminen lisäaineistus.

Keraaminen lisäaineistus on uusinta teknologiaa ja vaikutukseltaan tehokkaampi kuin esim. muita yleisempiä kiinteitä lisäaineita (kuten grafiitti, MoS2 tai PTFE) sisältävät voiteluaineet.

Liuotinaineet tuotteessa edistävät tehokkaan voiteluelementin paikalleen asettumista, ja tuloksena on öljyn mukana pienistä, keraamisista, erittäin liukkaista, kemiallisesti reagoimattomista hiukkasista koostuva voitelupinta, joka estää tehokkaasti metalli-metalli kontaktit näin vähentäen merkittävästi kulumaa. Pieni kitkakerroin auttaa tuotteen osien liukumista toistensa lomassa. Tuotteella on keraamisten aineosasten ansiosta myös erinomainen kuormituskestävyys.

Nämä erinomaiset ominaisuudet huomioon ottaen Titan 4500 käytön avulla säästetään merkittävästi energiaa, tuotantokoneistuksen toiminta on pehmeämpää, koneiden ja laitteiden tehollinen elinikä pitenee ja voidaan saada merkittäviä säästöjä kunnossapitokustannuksissa.

Keraamiset lisäaineet kestävät erittäin korkeita lämpötiloja (aina + 900°C saakka).

Titan 4500 tölkkiä tulee ravistaa huolellisesti ennen käyttöä. Tämä varmistaa ainesosien tehokkaan sekoittumisen ja ulostulon tasalaatuisena.

Käyttökohteita:

Vaativiin teollisuuden kohteisiin kuten liukupintoihin, vaihteisiin, niveliin, ketjuihin, kuljettimiin, voimansiirtomekanismeihin, muotteihin, ketjupyöriin, meisteihin, työkaluihin, koneen osiin, robotiikkaan, nostimiin, ym.

Pakkauskoot:

  • 12 x 650ml aerosolipullo